Troykaia Polozovich Barsoi’s   Troykaia Polozoivch Barsoi’s…een passie…sinds 1976  
Français English  
www.barsoi.be - www.borzoi.be
Ons contacteren  
Troykaia Polozovich I
Troykaia Polozovich G
Troykaia Polozovich C
Informatie
 
 
 
 
 
 
Barsoi's : onze hobby en passie, voor meer informatie verwijzen wij naar de rubriek 'De Barsoi' : Leven met een Barsoi en De passie.
 
Momenteel zijn er geen puppies beschikbaar en is er ook geen planning gemaakt.
 
De voornaamste reden om af en toe een nestje te fokken is om de bloedlijnen van onze Barsoi's te behouden voor de toekomst en hun combinaties worden dan ook zorgvuldig gepland.
 
Hoofdzakelijk omwille van hun karakter, openheid, spontaniteit, socialisatie, aanhankelijkheid, typische Barsoi 'uitdrukkingen' en 'alures', maar eveneens hun kwaliteiten inzake schoonheid en prestatie.
 
De puppies worden in huis opgevoed en zijn pas beschikbaar vanaf de leeftijd van 12 weken, zodat ze ten volle kunnen genieten van alle mogelijkheden om zich te ontwikkelen, de nodige levenservaringen opdoen, een goede socialisatie hebben met o.a. andere honden, mensen etc., een goede basisopleiding krijgen, en hun gedrag in de omgang met de andere nestgenoten en leden van de Barsoi-familie kunnen ontwikkelen..
 
De puppies zijn dan ook alleen beschikbaar voor ernstige liefhebbers, die in de eerste plaats houden van het ras zelf en graag een nieuwe huisgezel wensen, want
 
... een hond heb je niet alleen voor zijn leven, maar ook om mee samen te leven en
... niet alleen voor wedstrijden !